Orosile se vam bodo oči! Boris Tomašič uresničil željo dekletu, ki si je želela z njim voditi oddajo.

Zajem slike, Nova24TV

V nedeljo ob 18. uri je voditelj Boris Tomašič na Novi24TV pričel s podiranjem Guinnessovega svetovnega rekorda za najdaljšo pogovorno oddajo v zgodovini. Rekord bo dosežen danes v sredo, 27. septembra, ob 18. uri in 18 minut.

Borisa le še nekaj ur loči od svetovnega rekorda, v oddaji pa se mu je znova pridružil glasbenik Jernej Brilej, ki mu je čestital za držo in uspeh do tega trenutka. Nekaj besed sta namenila dogajanju zunaj studia, saj je Boris že tri dni v studiu in je odrezan od zunanjega dogajanja. Brilej je Borisu pripravil presenečenje in sicer je povedal zgodbo o svoji hčeri za katero pravi, da je “čudovit in poseben otrok“. Sicer je na rehabilitaciji v Soči, tam pa ima tudi šolo in nedavno je dobila nalogo, naj napiše s kom bi zamenjala za en dan, če bi lahko in odgovor je bil, da bi rada namesto Borisa enkrat vodila oddajo. In želja se ji je uresničila, z Borisom sta skupaj vodila oddajo, oziroma mu je ona pomagala kratek čas. Piše Nova24TV.

Tu pa je še eno presenečenje, ki sta jo oče Jernej in njegova hči Ajda pripravila za Borisa Tomašiča, med podiranjem svetovnega rekorda.

Povezane objave

Zmago Jelinčič se je pošalil iz Tanje Fajon! Je to njen diplomatski sprejem na Brdu?

Zala Klopčič razkriva kakšno levičarsko propagando vsiljujejo učencem na Gimnaziji Šentvid (2.del)

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

1 komentar

Čunga Lunga 27. 09. 2023 - 14:57
Dajte nehat s takimi posnetki,na RTV bodo še bolj nori in krvoločni !!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več