Pogovor, ki ga ne velja zamuditi! Okrogla miza o družini in najstniškem nasilju v šolah

slika je simbolna

V sredo, 24. maja bo v organizaciji Slovenske demokratske mladine Maribor, zanimiva okrogla miza o družini in najstniškem nasilju v šolah.

Namen pogovornega večera je združiti strokovnjake, starše, mlade ter predstavnike šol in institucij, da skupaj poiščemo načine za preprečevanje in obravnavo najstniškega nasilja ter za krepitev zdravih družinskih vezi.

Mladi člani Slovenske demokratske stranke Maribor, vas torej vabi, 24. maj 2023, ob 18.00 v prostore Zavoda Antona Martina Slomška.

Najstniško nasilje je kompleksen pojav, ki se kaže na različne načine: fizično, verbalno, psihično in digitalno. Vse prevečkrat se soočamo s primeri nasilja med vrstniki, ki lahko pustijo globok in dolgotrajen vpliv na življenje mladih. Zato je ključno, da se poglobimo v to problematiko, razumemo njene vzroke ter poiščemo načine za njeno preprečevanje in zdravljenje,” so za portal e-maribor.si, zapisali v Slovenski demokratski mladini Maribor.

V pogovoru bodo sodelovali: Dr. Ivan Janez Štuhec, rektor Zavoda Antona Martina Slomška, Andrej Kosi, poslanec v Državnem zboru in eden od predstavnikov mladinskega sveta Slovenije.

Neposredni prenos z dogodka bomo prenašali tudi na naši facebook strani!

Povezane objave

Pogovorno omizje portala e-maribor.si v Hočah odlično uspelo. Tu je nekaj utrinkov!

Ob zaključku leta, portal e-maribor.si s posebnim pogovornim omizjem v živo

V OŠ Rače! Po črvih, so učenci v hrani dobili še hrošče?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več