Pojdite z boni po Sloveniji! Predstavljamo destinacije (5.del)

Kam z boni po Sloveniji? Na to vprašanje vam bomo skušali odgovoriti v naših posebnih člankih, kjer vam bomo predstavljali destinacije in cene, ter skušali izvedeti še kaj več (4. del)

Z boni po Sloveniji (5. del)

Apartment Dharma v Piranu Poletje vabi, kmalu bodo počitnice, bi se vam prileglo malo počitnic. Ležanje na plaži, možgančki na of, osvežitev v morju. Kje, kdaj in za koliko časa, odločate vi.  Mi pa vas vabimo da nas obiščete v Piranu, kjer oddajamo nov apartma za 4 osebe spalnica (z zakonsko posteljo) , kuhinja z dnevnim prostorom( z raztegljivim kavčem), manjši balkon. Klima, WiFi, TV. V centru Pirana, na robu Tartinijevega trga na glavni ulici ki vodi k cerkvi, le 5 minut od najbližje plaže, ki je betonska  ali pa poleg te izberete desno plažo, z drobnimi kamenčki, ki je primerna za male otroke. Če pa se odločite za malo več hoje 10 minut,  vas pot najprej vodi navkreber, nato pa se spusti proti Fiesi, in se vije ob “divji” plaži večji kamni in kamnite plošče. CENIK/ NOČITEV 80,00 € / osebo / noč.

Turistična kmetija Soržev mlin Nova Cerkev. Hiša s tradicijo in leži v vasi Polže. Starodavni mlin stoji tu že 700 let in še zmeraj melje na vodni pogon! Tu se boste lahko oskrbeli s polnovredno moko iz rži, ajde, koruze, pire ter seveda okusili dišeč kruh iz peči.
Gostje si lahko tudi sami pripravijo hrano iz zelenjave in sadja, pridelanega na ekološki način.  Prenočite pa lahko v lepo opremljenih apartmajih. Domačija je izhodišče za smučanje na Rogli, za ribolov na Šmartinskem jezeru, sosed vas popelje z lojtrskim vozom, balonarji iz Vojnika pa vam razkažejo deželo s ptičje perspektive. Na kmetiji so na voljo tudi kolesa in različni drugi športni rekviziti.  Apartma Lipa CENIK/ NOČITEV 70,00 € / 3 osebe / noč, apartma čebelica CENIK/ NOČITEV 50,00 € / 2 osebe / noč, apartma Klas CENIK/ NOČITEV 46 ,00 € / 3 osebe / noč.

Gostilna pri Peču Gostilna pri Peču se nahaja na Bizeljskem, ponuja pa bar, vrt in teraso. V prelepi vasi Bizeljsko v Kozjanskem parku oddamo 3 sobe 2 z lastno kopalnico 1 s tušem in wc-jem posebej.  Vse sobe imajo skupno lepo teraso. V 2 sobah sta 2 zakonski postelji v 1 pa 1 zakonska postelja. Sobe se nahajajo v kompleksu gostilne tako, da vam za dobro hrano ni potrebno daleč. Možnost nočitve z turističnim bonom za vse ki boste nočili s turističnim bonom kosilo 6,00 eur na osebo (juha, glavna jed, solata) ali pizze po 5,00 eur. Vabljeni v deželo vin, narave, repnic in term ki so v bližini Terme Čatež ali Terme Olimija. Zagreb oddaljen le 15 min. CENIK/ NOČITEV 40 ,00 € / oseba / zajtrk /noč.

Preberite tudi:

Pojdite z boni po Sloveniji! Predstavljamo destinacije (1. del)
Pojdite z boni po Sloveniji! Predstavljamo destinacije (2. del) 
Pojdite z boni po Sloveniji! Predstavljamo destinacije (3.del)
Pojdite z boni po Sloveniji! Predstavljamo destinacije (4.del)
MG



Povezane objave

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?