Pozor! Ne dotikajte se Nike Kovač. Lahko vas obsodijo na 5 mesecev zapora!

Nika Kovač, slika twitter

Obskurno! Nika Kovač je sporoča, da je prek odvetnika prejela pošto s sodbo okrajnega sodišča in da je moški, ki jo je oktobra lani napadel v središču Ljubljane, pravnomočno obsojen.

Moški, ki je domnevno napadel Niko Kovač, se verjetno ni zavedal, do kam sežejo lovke levičarskega pravosodja. Po hitrem postopku so ga pravnomočno obsodili. Za (domnevni) napad je bil pogojno obsojen na pet mesecev zapora. Kaj takega je nemogoče videti v kakšni drugi državi.

Domnevni napadalec na Niko Kovač

Tudi tokrat je “Nikica” na družbenih omrežjih malce “pojokcala” in zapisala: “Vesela sem in mirna,” je na Facebooku zapisala Nika Kovač. Dodala je, da je ponosna, ker je spregovorila o napadih in pokazala, da jo prizadenejo, da se je odločila ukrepati in s tem postavila mejo ter da si je “dovolila pokazati svojo šibkost, jokati in biti človek”. “Ponosna, da smo se v Inštitutu spoprijema z nasiljem in sovražnim govorom lotili na sistemski ravni,”!

Kar bo Nikica sedaj malo bolje spala, upajmo le, da ne bo spet sanjala Janeza Janšo, kajti takrat ko ji zmanjka publicitete, se takoj spomni nanj.

Povezane objave

GROŽNJA! Borisu Tomažiču nekdo hoče streči po življenju. Ustrelil bi ga v srce.

Dobili smo muzej o spolno prenosljivih okužbah, čakamo le še muzej o radiatorjih?

V SDS proti nedopustnemu projektu izgradnje vetrnih elektrarn na Pohorju!

4 komentarji

tomven 15. 07. 2023 - 13:26
Le kdo bi se hotel dotikati nike kovać???
Bojan Tomc 16. 07. 2023 - 5:28
Upam, da se ne bo prikazala na Tour de France. Motoristi obvoz 2 km! Če ne, doživljenski zapor!!!
piko8 16. 07. 2023 - 13:57
Če bi se dotaknil nike kovač, bi morav takoj na INFEKCIJSO KLINIKO NA RAZKUŽEVANJE!!! Nikoli ne veš, kakšen nalezljiv virus ta Hudič babji prenaša 😂😂🤣🤣😭!!
Marko 18. 07. 2023 - 8:52
IQ Nike Kovač je na višini nerazvitega ....jajca.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več