Priljubljenost Golobove vlade strmoglavila

Robert Golob, (zajem slike)

Kadrovanje, ki za izvaja vlada Roberta Goloba se očitno ne izplača. vsaj tako pravijo ljudje, ki vladi Roberta Goloba po pičlem mesecu dni ne zaupajo več.

Več kot polovica vprašanih delo vlade in državnega zbora ocenjuje negativno, kažejo rezultati zadnje julijske ankete, ki jo je za časnik Delo opravila Mediana. Delo vlade kot negativno ali zelo negativno ocenjuje 65 odstotkov vprašanih, delo državnega zbora pa kot negativno ali zelo negativno 51,1 odstotka anketirancev. Piše Siol.net.

Delo vlade je kot negativno ali zelo negativno ocenilo za 27,7 odstotne točke več vprašanih kot v prejšnji anketi. Kot pozitivno ali zelo pozitivno je delo vlade ocenilo 21,3 odstotka vprašanih, v junijski anketi 28 odstotkov. Srednja ocena vlade trenutno znaša 2,35 točke, kar je manj kot junija, ko je znašala 2,78.

Delo državnega zbora je kot negativno ali zelo negativno ocenilo za 27,2 odstotne točke več anketirancev kot junija. Kot pozitivno ali zelo pozitivno je delo državnega zbora ocenilo 19,1 odstotka vprašanih, v junijski anketi 31,2 odstotka. Srednja ocena državnega zbora trenutno znaša 2,43 točke, junija pa je znašala 2,83.

 

Povezane objave

Neverjetno! Poglejte kakšen manever je Svoboda uporabila, glede preiskave poslov Gen-i

Narodnozabavna glasba v šoku. Umrl je eden najbolj znanih harmonikarjev!

Goloba več ne marajo. Odpadniki Svobode bi mu kradli glasove na Evropskih volitvah