Blaža, izginulega 23-letnika iz Izole, našli mrtvega!

Blaž Ritoša

Vse kaže, da so našli pogrešanega 23-letnega Blaža Ritošo, za katerim se je izgubila sled 13. junija. O tem smo pisali tudi na našem portalu.

Po pisanju portala IstraIN so ga našli mrtvega v gozdu med Vanganelo in Pomjanom. Tam so policisti že preiskovali območje, a doslej brez uspeha. Na tem območju so nazadnje locirali fantov mobitel na dan izginotja. Negibno telo je povsem naključno našel mimoidoči. Truplo so poslali v Ljubljano, kjer bodo opravili obdukcijo. Policija je potrdila navedbe portala, a podrobnosti ni razkrila. 

Blaža so nazadnje videli v ponedeljek, 13. junija, na železniški postaji v Kopru. Z modrim kolesom naj bi nadaljeval pot čez Vanganelsko dolino in nato do Marezig, od tam po slemenski cesti do Gračišča, kjer bi prečkal mejo in se nato mimo Buzeta in nad Motovunom počasi spustil do Poreča, kjer živi njegova mama. Ker ga ni bilo, so svojci prijavili njegovo izginotje.

»Doživljamo grozo, nihče nam nič več ne pove. Vprašanj je veliko, odgovorov pa ni. Nam je bil čuden? Brat se ni nad ničemer pritoževal, rekel je, da ga nekaj muči ali da ima težave, zato je izginotje vse še bolj razburilo. Indikacije seveda vedno obstajajo, a zdaj težko kaj rečem,” je pred kratkim povedala mladeničeva sestra Marta Ritoša

O podrobnosti najdenega Blaža bomo še pisali…

 

Povezane objave

Tako je ob Blejskem jezeru zadonelo na tisoče frajtonaric! #video

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

1 komentar

Nata 11. 07. 2022 - 13:40
Iskreno sožalje. Bog ve kako težka in žalostna je bila ta njegova zadnja pot??
Dodaj komentar