Tragedija na Štajerskem. 61-letnik ustrelil partnerko, nato sodil še sebi!

policija-trak

Danes, ob 15. uri so bili policisti na interventno številko 113 obveščeni o streljanju na območju Policijske postaje Šentjur pri Celju. Policisti so v stanovanjski hiši našli mrtvega moškega in žensko.

Danes, ob 15. uri so bili policisti na interventno številko 113 obveščeni o streljanju na območju Policijske postaje Šentjur pri Celju, v katerem sta dve osebi umrli. Operativno komunikacijski center je na kraj poslal več patrulj. Policisti so v stanovanjski hiši našli mrtvega moškega in žensko.

Ogled kraja je v sodelovanju s policisti opravila ogledna skupina Sektorja kriminalistične policije PU Celje. Udeležili sta se ga tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka. Po prvih ugotovitvah gre za družinsko tragedijo med partnerjema, kjer je 61. letni moški ustrelil 64. letno partnerko in po dejanju storil samomor.

Policisti in kriminalisti intenzivno nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ogledom kraja kaznivega dejanja umora in storitve samomora, so še sporočili iz Policijske uprave Celje. Piše portal Maribor24.

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”