Še ena “neodvisna” novinarka odšla h Golobu?

Nuša Baranja, zajem slike

V Sloveniji imamo lep kader t.i. neodvisnih novinarjev in novinark, ki so to samo na jeziku. V resnici pa so družbenopolitični delavci na levi?

Gibanje svoboda, raj za “neodvisne” novinarje

Kot, da še ni zadosti novinark in novinarjev, ki se imajo za neodvisne, v sedanjem sklicu parlamenta v državnem zboru, v službe za državni denar prihajajo tudi tiste, ki so bili od volivcev pozabljeni. Na poslanskih klopeh se “svaljka” sedaj Mojca Pašek Šetinc, neodvisna novinarka RTV, po novem je v parlamentu začasno tudi nekoč “neodvisna” novinarka predsednica SD, Tanja Fajon. In da bo mera še v bolj polna, v kolikor Fajonova postane zunanja ministrica, pride gret poslanski stolček še (upajmo, da tokrat trezen) nekdanji TV voditelj Jonas Žnidaršič. No novem se je v parlament svobodno vrnila tudi “obilno neodvisna” Tamara Vonta

A glej ga vraga. Nekdanja novinarka z nacionalke, ki je vrsto let pokrivala področje notranje politike, seveda “neodvisna”, Nuša Baranja, ki se je leta 2019 “prisvaljkala” v poslansko skupino LMŠ, potem pa  postala svetovalka za odnose z javnostjo pri Marjanu Šarcu, je že zamenjala strankoNo na volitvah se ji seveda ni uspelo uvrstiti v parlament, pa čeprav se je tako rada nastavljala fotografom pred avtobusom, kjer je bil upodobljen sam Marjan Šarec. Bo pa v Gibanju svoboda predstavnica poslanske skupine za odnose z javnostjo. Kako prikladno.

slika: družbena omrežja

Je še kje kakšen zanimiv odpisan kader iz nacionalne televizije? Mogoče bi Golobovi lahko kam vtaknili tudi Marcela Štefančiča.

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

1 komentar

zdrava.pamet 27. 05. 2022 - 8:37
Upam da imate novinarje, ki bodo te članke prevedli in poslali na odgovarjajoče novinarske hiše, vključno z članki teh neodvisnih novinark. In z razlago, ker v tujini se sploh ne zavedajo grožnje....
Dodaj komentar