Še ena “neodvisna” novinarka odšla h Golobu?

Nuša Baranja, zajem slike

V Sloveniji imamo lep kader t.i. neodvisnih novinarjev in novinark, ki so to samo na jeziku. V resnici pa so družbenopolitični delavci na levi?

Gibanje svoboda, raj za “neodvisne” novinarje

Kot, da še ni zadosti novinark in novinarjev, ki se imajo za neodvisne, v sedanjem sklicu parlamenta v državnem zboru, v službe za državni denar prihajajo tudi tiste, ki so bili od volivcev pozabljeni. Na poslanskih klopeh se “svaljka” sedaj Mojca Pašek Šetinc, neodvisna novinarka RTV, po novem je v parlamentu začasno tudi nekoč “neodvisna” novinarka predsednica SD, Tanja Fajon. 

In da bo mera še v bolj polna, v kolikor Fajonova postane zunanja ministrica, pride gret poslanski stolček še (upajmo, da tokrat trezen) nekdanji TV voditelj Jonas Žnidaršič. No novem se je v parlament svobodno vrnila tudi “obilno neodvisna” Tamara Vonta

A glej ga vraga. Nekdanja novinarka z nacionalke, ki je vrsto let pokrivala področje notranje politike, seveda “neodvisna”, Nuša Baranja, ki se je leta 2019 “prisvaljkala” v poslansko skupino LMŠ, potem pa  postala svetovalka za odnose z javnostjo pri Marjanu Šarcu, je že zamenjala strankoNo na volitvah se ji seveda ni uspelo uvrstiti v parlament, pa čeprav se je tako rada nastavljala fotografom pred avtobusom, kjer je bil upodobljen sam Marjan Šarec. Bo pa v Gibanju svoboda predstavnica poslanske skupine za odnose z javnostjo. Kako prikladno.

slika: družbena omrežja

Je še kje kakšen zanimiv odpisan kader iz nacionalne televizije? Mogoče bi Golobovi lahko kam vtaknili tudi Marcela Štefančiča.

https://twitter.com/e_maribor/status/1528613873296752640?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1528613873296752640%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fnova24tv.si%2Fslovenija%2Fpolitika%2Frtv-stavka-tlakuje-pot-normalizaciji-za-jesenske-volitve%2F

Povezane objave

Blamaža na RTV Slovenija. Poglejte si, kaj si je dovolil voditelj!

Kako naj bi se Musarjeva z zvijačo izognila plačilu prispevkov?

Se spominjate laži Socialnih demokratov iz predvolilne kampanje? Tu so!

1 komentar

zdrava.pamet 27. 05. 2022 - 8:37
Upam da imate novinarje, ki bodo te članke prevedli in poslali na odgovarjajoče novinarske hiše, vključno z članki teh neodvisnih novinark. In z razlago, ker v tujini se sploh ne zavedajo grožnje....
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več