Po tem, ko so ga volivci pustili na suhem, Koprivc spet piše neumnosti. Odzivi!

Po tem, ko so ga volivci postavili pred vrata parlamenta se Marko Koprivc še vedno oglaša, tokrat preko družbenih omrežij, kjer misli, da je še vedno v parlamentu.

Marko Koprivc, nekdanji poslanec Socialnih demokratov ne da miru. Čeprav so mu volivci povedali svoje in ga postavili pred vrata parlamenta. Ponosni naslednik Zveze komunistov” Marko Koprivc je samooklicani branitelj “svobode”, demokracije.  A kot nam je znano, je od svojega totalitarnega očeta Jaka Koprivca poleg naravne “lepote” in krvavordeče avre podedoval tudi družinsko karmo preganjanja tistim, ki ne mislijo tako, kot on. 50 let učenja kumrovške šole, včasih zamegli tudi razum? Tako, kot v tej razpravi, ko je bil Koprivc še poslanec:

A nesojeni poslanec Koprivc ne more iz svoje kože. Tudi dejstvo, da je v samem centru Ljubljane dobil na volitvah sramotnih 936 glasov ali 6.50%, kjer je recimo dokaj neznani Marko Posavec iz SDS dobil od njega kar 1219 glasov več, ga ne odvrne od tega, da še naprej blati vlado Janeza Janše. Tako je zapisal na twitterju: “Poslušanje kritik o novi koaliciji s strani SDS po tem, ko so imeli dve leti praktično absolutno in brezpogojno oblast, suspendirano fiskalno pravilo in so se kljub temu izkazali za nesposobne in nespodobne… je milo rečeno izpod vsakega nivoja.” So se pa na njegov tvit vsule jezne kritike ljudi.

 

 

 

 

Povezane objave

V Brežicah so se krajani in župan Molan, uprli notranjemu ministru Poklukarju

Golobovo pomladno “darilo”? Podražila se bo oskrba v domovih starejših!

Kolumna, Tim Rauter: “Jasno je, da se vladna ladja potaplja!”