Skrajna levica je največja nevarnost, ki preti Sloveniji? Poglejte te grožnje!

Največja nevarnost v Sloveniji ni koronavirus, ni niti vlada Janeza Janše, ampak skrajno levičarske frakcije, ki so veliki podporniki Levice?

Je levica, največja nevarnost in grožnja Sloveniji?

Za skrajno levico ali boljše rečeno kar Levico, z ozirom na to, da je stranka skrajne levice v državnem zboru in vsekakor najbolj glasna, če že ne najbolj vplivna – je demokracija le, ko je po njihovo. Njihov poslanec državnega zbora, Miha Kordiš, kar na na svojem Facebook profilu zaradi padca nezaupnice poziva k stavkam in zastraševanju policije, kar seveda daje še večjo legitimacijo anonimnim skrajnežem, ki so po večini volivci skrajne Levice. je to grožnja Sloveniji, slovenskim državljanom, ali le grožnja tistim, ki ne pihajo v isti rog, kot oni? Piše portal Nova24TV.

In potem seveda ne čudi, da si mnogi podobni skrajneži kot je Kordiš v zavetju anonimnosti upajo še več.

Vsakdo ima pravico verjeti v slamnate može neonacizma, s katerimi nas vsake toliko hranijo osrednji mediji. Realnost je pa nekaj drugega. Boljševizem pa največja nevarnost za Slovenijo.

PM

Povezane objave

Žan Mahnič, vladajočim ob razpravi o preiskovalni komisiji, nalil čistega vina!

V SDS nasprotujejo referendumu o uvedbi preferenčnega glasu na državnozborskih volitvah!

Poglejte na kakšen način se Golobovi trudijo ustaviti ustanovitev parlamentarne komisije

1 komentar

Čakija Noris 17. 02. 2021 - 17:49
Dragi Slovenci, to kar vam mediji Rdeče mafije govorijo NI RES. V Ljubljani niso sami poženščeni fantički, pokvarjeni sodniki in tožilci, saj imamo tudi nekaj sindikalnih voditeljev, propadlih politikov ter kup balkanske mafije. Potem ostane še nekaj srbskih nacionalistov, nekaj emigrantov, narkomanov in LGTB, da jih ne naštevam. Vseh skupaj je nekje..ajd od oka...10.000. Vsi ostali Ljubljančani so, verjemite mi, čisto normalni ljudje..Običajne dolgočasne sive miške...kakor vi vsi. Pod žarometi so samo tisti, prvonašteti, da jim ne delam reklamo! ..https://media0.giphy.com/media/3NUJ4FwSp4MJG/giphy.gif
Dodaj komentar