Šokantno odkritje. Brat, osumljenega za umor male Danke, v priporu ni umrl naravne smrti

deklica Danka

Saj ni res, pa je. Ekspertiza inštituta za sodno medicino v Beogradu je pokazala, da je brat osumljenca za umor male Danke umrl zaradi pretepa, katerega sledi so bile jasno vidne.

D.D., brat enega od osumljencev izginotja in umora dveletne deklice Danke Ilić, je 7. aprila umrl na policijski postaji v Boru, je ugotovil Inštitut za sodno medicino v Beogradu. Piše Radar.  Ugotovitev izvedenca je bila posredovana v nadaljnje ukrepanje pristojnemu Višjemu državnemu tožilstvu v Zaječarju.

Kot je znano, so v soboto, 6. aprila, na policijski postaji v Boru za 48 ur pridržali osumljenega D.D., ker da je pomagal svojemu deset let starejšemu bratu Dejanu, ki je osumljen umora deklice, da truplo preselita za zdaj neznano kam. Isto noč so policisti sporočili, da je Dalibor umrl naravne smrti, potem ko je popil pijačo. V sporočilu za javnost še piše, da je Dalibor kljub pravočasni reakciji policistov in zdravnikov, ki so poskušali oživljati, ob 3.10 umrl.

V sodnomedicinskem poročilu je tako navedeno, da so na njegovem truplu številne poškodbe, zato so izvedenci ugotovili, da je šlo za nasilno smrt. 

Povezane objave

Tretjega osumljenca Dankinega umora, prehitela smrt.

Srbski policiji je končno priznal: “Danko sem zadavil!”

To je smetišče, kjer so odvrgli truplo male Danke. Podrobnosti!

3 komentarji

Dado 20. 04. 2024 - 11:07
Ste pa pravi, res... Najorej napišete inicialke umrlega, ki je vil oprožen, v drugem stavku pa že napišete polno ime.. "Novinarstvo" par excellence... No, saj ste že večkrat dokazali, da med vami ni enega novinarja . Ste pač.. kar nekaj...
Čunga Lunga 21. 04. 2024 - 1:37
Bralno si nefunkcionalen,kot moj triletni vnuk.
Dado 21. 04. 2024 - 11:21
O tem, kdo je bralno funkcionalen, bi se dalo debatirat.. Samo očitno ne s tabo..
Dodaj komentar