Telekom na barbarski način, s sedmega mesta, prestavil program Nove24TV na 708.

Golobovanje tudi v državnem telekomu in posledično preko Telekoma Slovenije se kaže na več področjih. Najprej se je iz mesta urednika SIOL-a, moral posloviti Peter Jančič, potem pa je zavel levi veter še v programski shemi NEO Telekom, kjer so na barbarski način s sedmega mesta, prestavil program Nove24TV na kar 708.mesto.

Kot bi bila Nova24TV tretjerazredna televizija, tako se obnaša Golobji Telekom. Neverjetna odločitev, brez trohice pameti je ena največjih levih političnih odločitev, s katero želi državni Telekom vplivati na gledanje televizije Nova24TV.

Za naročnike IP televizije se pri Telekomu Slovenije z današnjim dnem spreminja razpored programske sheme. Telekom program namreč Novo24TV seli z 8. mesta na 701. mesto. Program Nova24TV 2, ki je bil prej razporejen na 699. mesto, se zdaj seli za tri mesta nižje (na 702. mesto). Strokovnega razloga za takšno spremembo ni, saj je Nova24TV predvsem vseslovenski informativni program in ne neka tretjerazredna lokalna televizija, kar pomeni, da bi moral biti v shemi uvrščen med prvimi. Navsezadnje je to program, ki je v najbolj gledanih terminih (prime time) na 3. do 5. mestu gledanosti po uradnih podatkih Telekomovih merjenj.

Tu najdete navodila, kako premakniti program Nova24TV ročno nazaj na željeno polje.

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

3 komentarji

GottTag QuelleAmeise 21. 09. 2023 - 2:28
V Sloveniji imajo kriminalno, mafijsko komunistične in ulične zapohane tolpe v svojih satanskih krempljih vse sisteme in podsisteme, poleg tožilstva, sodstva, policije, celo US, tudi podkupljene rdeče medijske greznice. Noremu diktatorju - kurbirju z ukradeno identiteto je uspelo z gibanjem "Svoboda"-sestavljena iz poslancev z osebnimi frustracijami, na meji norosti in komunajzarsko SD in Levica s pomočjo njihovih volilcev, na nivoju, da bi volili tudi štrudl ali pasjo radose v Sloveniji uvseti bogataško diktaturo.
radames 21. 09. 2023 - 4:16
Imate na Telekomu še udbovske agente? Nočni dežurni v centralah še zasedejo kakšno tlf. številko, da lahko poslušajo radio?
Anton 22. 09. 2023 - 13:01
Prava figa kje je nova tv, na glavo se postavte, ven jih vršte iz sheme.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več