Matej Lahovnik: “Bratuškova je izgubila stik z realnostjo!”

Alenka Bratušek, slika omrežje X

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Neizvoljena Alenka Bratušek, ki se je po velikem porazu svoje stranke SAB, “prisvaljkala” do ministrice za infrastrukturo že razburja.

Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek je z nedavno izjavo, da so za zastoje na slovenskih avtocestah v veliki meri krivi vozniki osebnih vozil, dvignila veliko prahu. Kritike nanjo letijo z vseh strani, zelo oster pa je bil tudi nekdanji minister za gospodarstvo Matej Lahovnik.

Pri tej vladi se res ne ve, ali so ministri popolnoma nesposobni, ali pa jim je slava stopila v glavo. V oči bode tudi to, da je voznike osebnih vozil pozvala, naj vendarle uporabijo javni prevoz, obenem pa ga sama, kot ministrica, ki bi lahko bila zgled ostalim državljanom, ne uporablja. Še več. Tudi vozi ne, saj ima, kot ministrica svojega šoferja.

Izjave Bratuškove, s katerimi bi se kot pristojna ministrica lotila reševanja zastojev, so (pričakovano) predvsem na družbenih omrežjih naletele na precej kritik, v odzivu za novinarje pa je med ostrejšimi bil nekdanji minister za gospodarstvo Matej Lahovnik. Ta je za portal N1 komentiral, da izjave Bratuškove “kažejo na to, da je izgubila stik z realnostjo”. Na družbenem omrežju X, pa je zapisal: “Ministrica Alenka sporoča, da so zastoji na AC, ker se vozimo sami in daje zgled, saj njo vozi šofer. Alenka med vožnjo ne gleda skozi okno, zato ne vidi dolgih kolon tujih tovornih vozil!”[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Neumnost Bratuškovih izjav, sicer ni potrebno resno jemati. Reva, verjetno niti ne ve, zakaj je ministrica?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Za otroke umorjene Sabine so zbrali denar dobri ljudje. Poskrbeli tudi za računalnike.

V Kamnici prijetno srečanje članic in članov stranke SDS Maribor! #foto #video

Saj ni res pa je. Za inštalaterja strojnih inštalacij v SLOVENSKI Bistrici, obvezno znanje albanščine?

3 komentarji

mona lisa 21. 09. 2023 - 2:48
Izgubila stik z realnostjo? Ne moreš izgubiti stik z nečim kar nikoli nisi imel. Kakšen stik z realnostjo pa je imela ko nam je pokradla milijone in jih dala bankam? Ta šivilja ne ve nič druga kot kasirat naš denar.
Simon Kovač 21. 09. 2023 - 4:25
Ni edina
Pepe Vasjebe 21. 09. 2023 - 12:22
Matej, sory! Zapis v naslovu tega članka je zavajajoč in daleč od resnice. Kdaj pa je ta babura sploh imela stik z realnostjo, da ga ja lahko zgubila? KDAJ?
Dodaj komentar