POP TV vrača udarec? Namesto nad Šarca, gredo nad DARS, NSi in še malo nad SDS?

pop tv (slika: novinar.com)

Namesto resničnostnega showa Marjana Šarca, ki bi davkoplačevalca stal 2 milijona evrov in v katerega naj bi bila vpletena tudi POP TV, so na tej televiziji takoj naredili zasuk s povračilnim ukrepom? Sedaj Šarec ni več pomemben. Javnost pa se bo sedaj ukvarjala z DARSOM, NSi-jem, Snežičem in še malo z SDS.

POP TV je “odkril” novo afero, v katero naj bi bili vpleteni šef uprave Valentin Hajdinjak, vidni član NSi, Rok Snežič in malo še SDS. Tako naj bi, kot ugotavlja Bojan Požar, POP TV vrnil udarec, predvsem Novi Sloveniji zaradi Šarčevega resničnostnega shova, katerega preiskuje ravno NSi in v katerega naj bi bil vpleten tudi POP TV.

Evo, tako to gre: ker je Nova Slovenija (KNJF)  “udarila” po Marjanu Šarcu (petkovo zaslišanje zaradi spornega javnega razpisa – resničnosti šov Vojak v akciji MORS, sta Črnčec in Vukovićeva nemudoma usekala nazaj po Novi Sloveniji, oziroma Darsu, kjer je šef uprave Valentin Hajdinjak, vidni član NSi. Povračilni udarec je prišel prek POP TV , ki je, tudi vemo, poslovni partner v spornem razpisu resničnostnega showa MORS. Nič osebnega, samo biznis, je zapisal Bojan Požar.

POP TV v velikem odmevnem članku, katerega so seveda povzeli vsi glavni levi mediji, razkriva, kako naj bi Rok Snežič prejemal 5000 evrov podkupnine. Še več, njihov vir trdi, da naj bi Snežiču plačal skupaj kar 90 tisoč evrov podkupnin, del denarja pa naj bi šel k  stranki SDS. To naj bi viru na POP TV dejal kar Snežič sam.

Tudi tokrat je POP TV na podlagi govoric obtožil SDS, nedovoljenega sprejemanja denarja. Še več, kljub temu, da Rok Snežič take povezave zanika in zatrjuje da ne dela za stranko SDS, da tudi ni član stranke, levi mediji, kot papagaji pišejo neumnosti.

Kako gre že tista znana levičarska neumnost? Na neznanem, kraju, ob neznani uri, neznani človek z neznano količino denarja?

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

1 komentar

Darinka 23. 10. 2023 - 2:20
Pop tv naj kar piše in riše . Iz preteklosti vemo, da jim ni vsega za verjet . Bomo pa seveda državljani počakali ,ter sledili vsemu kar se dogaja. Na neznanem kraju ob neznani uri ... pa ne vžge več.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več