Zakaj naj bi za danes odpovedali zloglasno Tarčo?

Prvi teden v septembru se je začela nova sezona oddaje Tarča, ki bo znova na sporedu ob četrtkih. Po predvajanju prve oddaje te jeseni pa naj bi v drugem tednu naleteli na težave.

Tarča danes odpovedana

Zaradi bolezni v ekipi Tarče (ne gre za koronavirusno okužbo) bosta nocoj ob 20. uri na sporedu daljši oddaji Globus in Točka preloma. Tarča bo na sporedu spet prihodnji četrtek,” sporoča uredništvo Tarče. Če jim seveda lahko kdo verjame. No kot smo dobili namig, tarče ne bo zaradi tega, ker niso našli primerne teme, oziroma, nebi mogli očrniti nikogar izmed vladajočih strank.



Kot nam je zaupal vir, naj bi ta četrtek, torej danes, pripravljali tarčo o morebitni korupciji, oziroma morebitnem lobiranju Franca Breznika s predstavniki podjetja Derby. Ker pa so (neuradno) povedali na KPK, pa lobiranja ni bilo in zato tudi ne kakšnega postopka zoper Breznika. Je pa Tarči očitno zmanjkalo ideje, koga “namočiti” v enem dnevu.

No, baje bo Tarča spet na sporedu čez teden dni. V enem tednu, pa bodo na RTV zagotovo našli novega grešnega kozla.

MG


Povezane objave

Žan Mahnič, vladajočim ob razpravi o preiskovalni komisiji, nalil čistega vina!

V SDS nasprotujejo referendumu o uvedbi preferenčnega glasu na državnozborskih volitvah!

Poglejte na kakšen način se Golobovi trudijo ustaviti ustanovitev parlamentarne komisije

1 komentar

Viktor Hribar 10. 09. 2020 - 18:09
Zakaj pa niso pripravili tarče o tem kako RTV za naš denar snema samoreklamne oglase o pomembnosti te iste RTV, kdo jim je to odobril, kako si to lahko privoščijo, če itak nimajo dobolj denarja, pa še dodaten strošek t.i. "oportunitetni strošek" ko to predvajajo v najbolj prime terminu in s tem izgubljajo prihodke, ko bi ta čas lahko prodali v komercialne namene. To bi bila res prava tema! Vprašanje za Eriko: "Erika a imate jajca, da pripravite Tarčo po zgornjem vzorcu?"
Dodaj komentar