Zala Klopčič: “Nevladne organizacije zastrupljajo mlade možgane!”

Zala Klopčič, zajem slike Nova24TV

Sloveniji imamo veliko nevladnih organizacij. Veliko od teh se seveda pase na državnem denarju. O vlogi mladih pri ustvarjanju družbe in blaginje sta se v oddaji Kavarna Hayek pogovarjala Jože Biščak in Zala Klopčič. 

Nevladna organizacija (NVO) bi morala biti v osnovi organizacija, ki nebi bila del vladajoče politike in je ni ustanovila država. Običajno bi morala biti neodvisna od vlade (v širšem pomenu). Tudi  financirati bi se morala s prostovoljnimi prispevki in različnimi projekti. Pri nas pa so takšni in podobni NVO-ji financirani izključno iz davkoplačevalskega denarja.

Kritična do NVO-jev je tudi mlada Zala klopčič, ki ima o nevladnih organizacijah posebno mnenje, Kot je dejal voditelj Jože Biščak se pri mladih zdi, da bi bili vsi radi aktivisti v nevladnih organizacijah? Zala je povedala svojo izkušnjo, ko je hodila mimo parlamenta in je tam zagledala nekaj mladih deklet, In vprašanje, ki se pri tem poraja je, kaj dela toliko mladih dela ob 11. uri pred parlamentom.  Seveda je bil ta inštitut 8. marec z Niko Kovač. Zala Pravi, da imamo v Sloveniji veliko NVO-jev, ki s svojimi aktivističnimi dejanji zastrupljajo mlade možgane.

“Mladi se izobražujemo in zaenkrat smo najbolj dovzetni za kakšne koli indoktrinacije, torej razno vcepljanje idej. Zato je zelo pomembno, da nam že zelo zgodaj vpeljejo prave moralne vrednote, kot so, dom, domovina, vera, družina. In zato na žalost razne aktivistične organizacije, kot je legibitra, ki že v šole in vrtce vpeljuje razne knjižice, kjer, mlade spreobračajo v to, da bodo nekako odprti tej novodobni ideologiji,” Je dejala Zala Klopčič.

Sicer pa, kot je povedala Zala Klopčič, je bila udi sama žrtev nestrpnih članov LGBT s Parade ponosa, ko so vanjo, in še nekaj drugih članov SDM, metali steklenice in druge pripomočke, skratka vse, kar jim je padlo pod roke, so jih zmerjali, pljuvali in podobno in to le zato, ker so v rokah držali napis: “Obstajata samo dva spola!” Kar je v bistvu naravno biološko dejstvo.

Toliko o strpnosti in zastrupljanju mladih možganov s strani levičarskih nevladnikov, tistih katere Golobova vlada tako pridno hrani z našim denarjem.

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi