Zaradi Golobovega vmešavanja v občinski svet, iz Gibanja svoboda izstopi

slika, fotomontaža

Včasih se je po hodnikih parlamenta nekdanja poslanka Lidija Divjak Mirnik (Gibanje svoboda) drla diktatura in s tem mislila vlado Janeza Janše. Sedaj ko res diktaturo tudi na lokalnem področju počenja Robert Golob, pa je tiho. Tak primer je recimo v Ajdovščini. 

Diktatorski stil Golobu vsekakor ni pisan na kožo. To ugotavljajo tudi člani njegove stranke. Ajdovska svetnica, izvoljena na listi Gibanja Svoboda, Nada Pirjevec je zaradi vmešavanja stranke na delo na lokalni ravni izstopila iz stranke, poroča časopis Delo. Domnevno naj bi šlo za prepoved sodelovanja z županom Tadejem Beočaninom, ki prihaja iz vrst stranke SD. Pirjevčevo je sicer podprla večina članov lokalnega odbora, na stranko so naslovili tudi protestno pismo, na katerega pa Golob v svoji aristokratski drži še ni odgovoril.

Zaradi vmešavanja stranke na delo na lokalni ravni se je Nada Pirjevec odločila, da izstopi iz stranke Gibanje Svoboda. Kot razlog za izstop je za Primorske novice navedla “vmešavanje stranke v njeno delo”.  Sicer pa naj izstop iz stranke svetnikov Gibanja svobode nebi bil edini. Časopis Delo   navaja, da naj bi do morebitnih izstopov iz stranke lahko prišlo še v Trbovljah in na Jesenicah.

Očitno je plesa res konec!

vir: Žurnal24

Povezane objave

Pokvarjeno! Ko na FDV, profesorica, kar sama učence poziva k udeležbi na protest.

Video intervju: Franc Kangler! Če bom izvoljen za evropskega poslanca, bo Mariboru tudi evropska pisarna.

Država strada, Golob pa že načrtuje poletne počitnice. V takem apartmaju se bo razvajal?

2 komentarja

Pepe Vasjebe 28. 12. 2022 - 4:12
Tisto kar so bivši Kulci (pardon, zapisala se mi je črka l, čeprav bi po njihovem karakterju bila črka r bolj prava izbira), in potem Golob s svojo "SLOBODO" očitali prejšnji vladi in to očitke še danes ponavljajo, to počnejo sami s faktorjem 1k (beri en tisoč ali v številki 1.000). Pa svojih očitkov do prejšnje vlade, do strank v prejšnji vladi in do J. Janše osebno, niso nikoli z ničemer dokazali. Ampak sedaj kot rečeno, to počnejo sami in to tauženkrat več, kot so bili njihovi očitki. Servilni pressistuti, ki sami sebe nazivajo neodvisni novinarji pretežno na RTV SLO, na POP-u, da ne govorimo o kozlanja vrednem portalu "NECENZURIRANO.SI", smetarskih medijih, pa še se kaj najde, pa seveda to dejstvo gladko ignorirajo. Povprečni slovenski vol, pardon volivec (voli, se vam opravičujem za nesramno primerjavo), pa to požegana, sicer s podporo Vučkota, pa vendarle požegna. Jao kje si moja domovina. Ob osamosvojitvi smo pa sanjali, da bomo druga Švica. Še malo pa bomo Culukafrijo gledali v hrbet. Bivše države, kjer smo nekoč, pred letom 1990 bili miljonarji (Češka, Slovaška, Poljska, Estonija, ...) pa so nas itak že prehitele. Slovenija včeraj in nikdar več, pozdravljena Sfoolnija!
Vipavec 28. 12. 2022 - 15:18
Vsaka veselica se enkrat konča in ta se tudi bo.Bo pa potreben čas za okrevanje.
Dodaj komentar