Ženski odbor SDS Podravja pomagal v Ravnah na Koroškem. Še vedno je hudo, pravijo!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]“Ko vidiš to hvaležnost, te solzne oči in prisrčen stisk roke, potem veš, da delaš prav,” so dejale ženske podravske regije SDS, ki so danes pomagale pri sanaciji hiše v Ravnah na Koroškem.

 

“Pomagale smo mlajši štiri članski družini, katerim je voda v bistvu popolnoma uničila hišo. Ta stoji ob reki Meži precej metrov nad njo. Še vedno z grozo pogledujejo proti reki, katera  je dobesedno poplavila hišo meter in pol visoko ter za seboj pustila celo razdejanje,” pravijo prostovoljke iz ženskega odbora SDS Podravje.

Po hiši je bilo za vsaj pol metra mulja, čeprav je bila hiša sama v celoti popolnoma obnovljena. Spodnji stanovanjski del je sedaj popolnoma prazen, vrata je voda odnesla s podboji vred. Vse je uničeno. Zato smo vesele, da smo lahko pomagale. Ljudje, katere je nesreča najbolj prizadela so utrujeni, nekateri se sprašujejo kako naprej. Za hiše, ki jih ni več, so nekateri celo življenje.

Reka Meža se je sicer vrnila v struge, a naplavila polno lesa, vej, dreves in ostale umazanije in kot pravijo prostovoljci, bog ne daj, da sedaj pride novo veliko deževje.  Ljudje pa zelo prijazni, hvaležni in le en velik hvala je potreben, da stopimo skupaj, kot ljudje.

[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Se je Gabrova znebila dr. Aleksandra Merla, ker ji ni zagotovil dvojčkov?