Poizkus terorističnega dejanja pred azilnim domom Vič!

Azilni center Vič, slika je naključna

V azilnem domu na Viču je včeraj zvečer po poročanju 24ur.com moški grozil, da se bo razstrelil. Ob tem naj bi vzklikal “Alah akbar” (Alah je velik, op. a.).

Včeraj zvečer se je pred azilnim domom Vič zgodil incident, ki naj bi ga policija obravnavala kot teroristično dejanje.

Okoli 23. ure naj bi pred azilni dom prišla dva moška, eden od njiju pa naj bi vstopil v stavbo in grozil, da se bo razstrelil. Ob tem naj bi vzklikal “Alah akbar”, drugi moški pa naj bi ga medtem čakal v avtu. Moški naj bi bil po poročanju 24ur.com “radikalizirani” slovenski državljan, karkoli že to pomeni. Na kraju pa ga je prijela specialna enota policije.

Glede na to, da so Alahu včeraj vzklikali sredi mesta tudi levičarski skrajneži, se vseeno poraja dvom, ali dogodka nista povezana.

Povezane objave

Tu so nova dejstva o spornem nakupu računalnikov ministrice za digitalno preobrazbo.

Grozljivka sredi Ljubljane. Neznanci skušali ugrabiti dve dekleti!

Poglejte si ta idiotizem nekdanje Golobove poslanke!

4 komentarji

BOBUBOB 20. 10. 2023 - 6:50
Dobro jutro, Slovenija !
MOPSEN 20. 10. 2023 - 7:10
In tale bande,si pod Golobovo diktaturo,dovoli prav vse.... BRAVO GOLUBESCU....in tvoja kamarila..sicer me pa boli k...c, za Ljubljanagrad, ki že davno ni več slovensko mesto.
dk 20. 10. 2023 - 9:23
Sem slišal od znanca, ki je bil prejšnji teden v Ljubljani, da so tam sami arabci in šiptarji. Pa tudi iz Maribora vem iz prve roke na upravnih enotah na dan po petdeset do osemdeset južnjakov hodi po vize, pa noben od njih ne govori slovensko. Joj, joj, kam tone Slovenija. Čim prej naj vodi vlado SDS. Drugače bomo Slovenci samo še manjšina v lastni državi.
Pepe Vasjebe 20. 10. 2023 - 11:37
Slovenija ne tone, Slovenija je že potopljena, ejga (tale ejga na koncu lahko zamenjaš tudi s 'čuj', ali pa 'k'nede', ali pa 'porka mizerija' ali pa ...).
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več