Saj ni res, pa je! Nika Kovač je pisala Janezu Janši. Poglejte si to “bistroumnost”!

Nika Kovač, slika, družbeno omrežje X

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kot bi živeli v butalah. V bistvu to ni daleč od resnice. Navajena pozornosti in rojena z “zlato žlico” v ustih, vsem znana Nika Kovač, ki ima paranojo, da jo vedno nekdo napada, je Janezu Janši napisala javno pismo.

Nika Kovač, predsednica Inštituta 8. marec, ženskea, ki želi biti vedno v središču pozornosti, katero vedno nekdo napada, blati, se iz nje norčuje? Ženska, ki samo migne s prsti in vsi novinarji se nemudoma nagnetejo pred parlament in poslušajo njene “bistroumne” besede. A sedaj, ko imajo “njeni” oblast, je težko biti v središču pozornosti, a še dobro, da je tu predsednik največje stranke v državi, Slovenske demokratske stranke, Janez Janša. Tako še vsaka levosučna dama ve, da se na ta način dobivajo novi všečki?

Tako je Nika Kovač pisala Janezu Janši: “Janez, pišeš o meni, izdeluješ kolaže, me žališ in potvarjaš resnico. Pogosto. Včasih vsak dan. Včasih vsako uro. Včasih na srečo samo parkrat na teden. Toliko se ukvarjaš z mano, da imam občutek, da te lahko tikam in kličem po imenu. Tega ne počnem, ker bi bila prijatelja. Tega ne počnem, ker bi te spoštovala. To počnem, ker tako lažje razblinim grozo, ki jo čutim, ker se 64-letni moški obsedeno ukvarja z več kot pol mlajšo žensko. Utrujena in naveličana sem tega…” je v svoji, dokaj oguljeni frazi zapisala Nika Kovač. (celotno pismo si lahko preberete na Nikinem facebook profilu)

Pismo v katerem je Nika Kovač priznala, da jo vodi levo politična misel z Levico, Socialnimi demokrati,  Levico, Svobodo, SAB in LMŠ. No s tema zadnjima se ni ravno dobro hvaliti, vsaj s propadlim Šarcem, katerega je Nika celo volila, ne. In ob nebulozah polni hvale in slave, nam je v oči padel naslednji stavek: “Povezali se bomo v bitki proti avtoritarnosti, zastrahovanju, laganju in teptanju osnovnih človekovih pravic.”

[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Torej pričakujemo, da bo inštitut 8. marec zahteval, da se nemudoma razpusti programski svet RTV, v primeru, da bodo teptali človekove pravice zaposlenih, ki novemu programskemu svetu niso po godu.  Da se pozove Roberta Goloba, predsednika vlade k odstopu zaradi laganja o nižjih cenah osnovnih živil za 25%, da bo pozvala k odstopu Zorna Jankoviča, zaradi kanala C0, kjer so kršene številne človekove pravice in še bi lahko naštevali… Bo Nika to zmogla?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Žan Mahnič, vladajočim ob razpravi o preiskovalni komisiji, nalil čistega vina!

V SDS nasprotujejo referendumu o uvedbi preferenčnega glasu na državnozborskih volitvah!

Poglejte na kakšen način se Golobovi trudijo ustaviti ustanovitev parlamentarne komisije

10 komentarjev

Damijan Trol 9. 06. 2023 - 14:08
E maribor,spet lezete v rit janezku in druščini,da ne boste pozabili jezika za sabo potegnit🤣🤣
GottTag QuelleAmeise 9. 06. 2023 - 15:51
E Damijan Trol, podpornik kriminalno, mafijsko komunističnih tolp na čelu z norim diktatorjem-kurbirjem s tretjerazredno prostitutko, ki bi volil tudi štrudl ali pasjo radost. Zločinske združbe, ki jih podpirate, vedo, da ste le koristni idiot, da oni medtem trogajo torbe s pokradenimi milijoni v davčne oaze.
Pepe Vasjebe 11. 06. 2023 - 11:46
Tina Gaber pa tretjerazredna prostitutka. A se ti ne zdi, da si vse prostitutke s tem neupravično negativno ocenil? Saj ne da jaz prostitutke cenim, ampak Tina Gaber pa le ni tretjerazredna med njimi. Prej bi ji pritikal naziv cipa. Je pa draga, za bedake, ki si pripravljeni plačat. Aja saj Golob je ne plačuje, ona sihurno pleše in njene stroške pokrivamo davkoplačevalci.
Damijan Trol 4. 08. 2023 - 17:28
Ti in janezek že vesta kako to gre a ne,sta pridno trenirala ropanje,isto govno ste levi in desni,na tvojo zalost jaz nikogar ne podpiram smrdljivci pedofilski
Pepe Vasjebe 9. 06. 2023 - 16:47
Prfuknjenost prfuknjena, to je Nika Kovač. Bio (to je naravno) retardirana oseba.
Darinka 9. 06. 2023 - 17:12
Ja , Nika ni JJ pravi naslov za vaše nezadovoljstvo. To je Golob, ki meni. da je sovražnik premagan, ko ga osvojiš. On vas je osvojil, vam dal vtis pomembnosti, vas nafilal z denarjem, ter vas bo uporabil,če vas bo potreboval.Postali ste nepomembni, nezanimivi, predvsem pa nekredibilni. Vaše govoričenje nima več nobene teže.Ujeti ste v lastne mreže spletkarjenja.
resnisembil jaz 9. 06. 2023 - 18:23
ladja norcev nadaljuje svoj ples
resnisembil jaz 10. 06. 2023 - 4:56
Z eno besedo takšne lažne nevladne organizacije so "podn" in uničujejo R. Slovenijo. Glavno je samo da ni Janša , da je SvoboDA in da ljudje plešejo...
Gorvel 10. 06. 2023 - 14:19
Le kje in od koga je bil ta ženski imbecil spočet ?!
Pepe Vasjebe 11. 06. 2023 - 11:40
Hm mogoče je pa krompirjeva plesen imela kaj zraven?
Dodaj komentar