Podjetni Ivo Boscarol se širi v Maribor. Poglejte kateri trgovski center je kupil

Ivo Boscarol, fotomontaža

Izredno podjetni Primorec se širi tudi na Štajersko. Pomemben Trgovski center Mercator na Taboru, naj bi bil že v njegovih rokah. Ima pa načrte tudi s TC City.

Iz  podjetja Boscarol, v lasti Iva Boscarola in Anastasie Taje Boscarol, so sporočili, da so 7. junija letos postali novi lastniki nepremičnine nakupovalnega središča Mercator hipermarket Tabor II na naslovu Ulica Eve Lovše 1 v Mariboru. Nepremičnino je prodajala Nova KBM, družba Boscarol pa je bila v prodajnem postopku najuspešnejša. 

“Glede na to, da smo lansko jesen že pričeli z intenzivnimi vlaganji na območju Ljubljane, smo tokrat prepoznali priložnosti v Mariboru, ki nas je pozitivno navdušil, saj je mesto čedalje lepše urejeno in ima po naših ocenah pomembne razvojne potenciale,” pravi Ivo Boscarol, ki Maribor vidi kot spečo lepotico z veliko potenciala, je za Večer povedal Boscarol.

V podjetju Boscarol napovedujejo, da bodo kot novi lastnik nadaljevali dolgoročno pogodbo najema celotnega centra, ki jo je s prejšnjim lastnikom sklenil Mercator. Urnik in način obratovanja ostajata nespremenjena.  Ima pa menda Boscarolovo naložbeno podjetje tudi še načrte z gradnjo dodatnih poslovnih prostorov v okolici centra na Taboru.

So pa v podjetju Boscarol, kupili tudi poslovne prostore v središču mesta, na strateški lokaciji v City Centru, 1100 kvadratnih metrov poslovnih prostorov nameravajo oddajati v najem.” Boscarol naj bi kupil celotno vrhnjo etažo poslovnega dela City centra, torej prostore nekdanje Save Infond in nad prostori, v katerih zdaj gostuje Ministrstvo za digitalno preobrazbo. Gre za lepe prostore z izjemnim razgledom na ves Maribor, poudarja Ivo Boscarol.

Povezane objave

Mariborski gasilci praznujejo. Sredi mesta pa se obeta prava mariborska čaga!

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

2 komentarja

tomaž hacin 9. 06. 2023 - 11:58
Bravo to je poslovanje dobrega gospodarja.
Tablice Narocila Annet Ramošev 9. 06. 2023 - 16:14
O super, naj bo uspešno
Dodaj komentar