V Mariboru vse več miši in podgan! Kdaj deratizacija?

slika Planet TV

Zaradi pojavljanja glodavcev bodo opravili deratizacijo.

V Mariboru vse več godalcev!

V sredo, 10. 7. 2019 in v četrtek, 11. 7. 2019, bodo na območju Mestne občine Maribor, Občine Hoče-Slivnica in Miklavž na Dravskem polju opravili deratizacijo.

Deratizacijo s parafinskimi bloki bo po naročilu družbe Nigrad, d. d., izvedlo podjetje Saniteh, d. o. o.; ker gre v skladu z Uredbo (ES) št. 1272/2008 (CLP) za nevaren izdelek, veljajo zanj ukrepi ravnanja s posebno pozornostjo. Nepooblaščene osebe pozivajo, naj spoštujejo označeno območje deratizacije in se izognejo vsakršnemu stiku z deratizacijskim sredstvom, tj. trdnim blokom rdeče barve z vonjem po parafinu.

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
87%
1km/h
75%
2°C
3°
2°
4°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed
9°
Thu

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.