Home » Oglaševanje na portalu e-Maribor » Pravila oglaševanja v času volilne kampanje

Pravila oglaševanja v času volilne kampanje

Objavil: jakar

V skladu z Zakonom o volilni kampanji objavljamo pravila za spremljanje volilne kampanje za evropske volitve in referendume.

Uredništvo portala e-maribor.si v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji objavlja pravila spremljanja volilne kampanje za volitve poslancev Republike Slovenije v Evropski parlament, ki bodo 9. junija letos.

Uredništvo portala e-maribor.si hkrati v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji objavlja pravila spremljanja kampanj pred posvetovalnimi referendumi o pravici do pomoči pri prostovoljnem končanju življenja, o uvedbi preferenčnega glasu in o rabi konoplje, ki bodo (oziroma naj bi bili) v nedeljo, 9. junija.

V času volilne kampanje za evropske volitve in za referendume, ki se bo začela 9. maja in končala 7. junija opolnoči, to je 24 ur pred dnevom glasovanja, bo uredništvo portala e-maribor.si o načinu, obsegu in vsebini novinarskih prispevkov odločalo samostojno in skladno z uredniško politiko, zakonom in s profesionalnimi standardi.

Plačana volilna propagandna sporočila z volilnimi oglaševalskimi vsebinami bodo  na portalu objavljena z navedbo naročnika. Za vse kandidatne liste in organizatorje referendumskih kampanj veljajo enaki pogoji oglaševanja in enak cenik.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.