Domov Obvestilo o piškotkih

Obvestilo o piškotkih

Objavil: SIFA
Obvestilo o piškotkih

Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012), ZEKom-1 določa pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalnikih, tablicah ali mobilnih napravah uporabnikov. V teh pravilih izraz “piškotki” uporabljamo za piškotke ali druge podobne tehnologije.

Spletna stran e-Maribor.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabnikov, oglasnih sistemov in ostalih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Upravljavec spletnih piškotkov

Z uporabo strani e-Maribor.si soglašate z uporabo piškotkov. V primeru, da boste obiskali spletno stran bo upravljavec piškotkov aktualni izdajatelj medija e-Maribor.si naveden v Razvidu medijev Ministrstva za Kulturo.

Kaj so piškotki?
Zakaj uporabljamo piškotke?
Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo.
Upravljajte nastavitve piškotkov

Nastavitve piškotkov

Nastavitve piškotkov lahko kadar koli spremenite s klikom na zgornji gumb. To vam bo omogočilo, da znova obiščete pasico s soglasjem za piškotke in spremenite svoje nastavitve ali takoj umaknete soglasje.

Z izbrisom ali blokiranjem piškotkov, se lahko zgodi, da vse ali nekatere spletne strani, ki jih obiskujete (ali njihove funkcije), ne bodo delovale pravilno ali enako učinkovito. Če onemogočite določen piškotek, ali če izbrišete vse piškotke, vaše preference ne bodo shranjene in boste obvestilo o piškotkih prejeli vsakič, ko boste obiskali našo spletno stran.

Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne metode za blokiranje in brisanje piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta. Nastavitve brskalnika lahko spremenite tako, da blokirate/izbrišete piškotke. Spodaj so navedene povezave do podpornih dokumentov o upravljanju in brisanju piškotkov iz glavnih spletnih brskalnikov.

Nastavitev nujnih piškotkov ne morete urejati.

Navodila za omogočanje nastavitev v vašem brskalniku lahko najdete tukaj:

Pridržujemo si pravico, da pravila o rabi spletnih piškotkov brez predhodnega obvestila prilagodimo oziroma posodobimo zaradi morebitnih uveljavljenih sprememb na področju uporabe piškotkov. Veljavna je vsakokrat tu objavljena aktualna različica.

Vsaka sprememba teh pravil bo objavljena na tej spletni strani.

Dodatne informacije

Za vsa dodatne informacije nas vprašajte na e-poštni naslov [email protected].

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.