Italijanska televizija razkrila razvrat v diskotekah na Hrvaškem!

slika: Maribor.info

Zabave in nočno divje nočno življenje v hrvaških klubih soi krivi za širjenje koronavirusa pri Hrvatih in tudi pri nas. čeprav se Hrvatje sprenevedajo, pa je italijanska televizija posnela dokaz.

Dokaz o razvratnih zabavah na Hrvaškem

Zaradi ‘koronazabav’ v hrvaških klubih so zaskrbljeni tudi Italijani, ki se še zelo dobro spomnijo, kako so trpeli v prvem valu epidemije. V Italiji so v petek zabeležili 574 novih okužb, številni od teh primerov so uvoženi primeri iHrvaške. Italijanska televizija Rai Uno je v svojem dnevniku TG1 objavila prispevek o nočnem življenju na Hrvaškem in razkrila hrvaške laži, da nočni klubi ne obratujejo.

(Prispevek je v italijanskem jeziku)

Mladi, ki jih je italijanska televizija anketirala na Pagu, so še dejali, da jih ne skrbi okužba s koronavirusom. Dejali so, da za mlade ni nevaren in jih ne bo ubil. Takšno razmišljanje pa mnoge razburja v strahu, da se bo v prihodnjih dveh tednih, ko se bo z letovanj v domovino vrnilo veliko Italijanov, število na novo okuženih drastično povečalo.

MG


Povezane objave

Noro! Golob bi legaliziral ilegalne prehode, Italija pa zapira meje s Slovenijo?

V SDS žalujejo. Poslovila se je Katarina Culiberg. Bila še tako polna življenja, ciljev in navdiha!

Umrl je velik domoljub, nekdanji poslanec in član IO SDS, Srečko Hvauc

1 komentar

Jože Bulc 15. 08. 2020 - 21:11
Našo vlado to stanje ne skrbi. Janša nekaj pričakuje od Hrvaške politike, ker je že mesec dni jasno, da bodo slovenski državljani turisti na hrvaškem, prinesli domov virus, hrvaška pa je opustila ukrepe zoper virus, da bi rešila turizem in gospodarstvo. Torej, Janša je Slovencem odredil zaprtje meje med občinami, druženje. Bilo je kot v arestu. Prav nasprotno sedaj ravna Janša. Dopušča širjenje-uvoz virusa v Slovenijo s slovenskimi turisti, očitno bo pomagal Hrvaški . Torej širjenje virusa ni več nevarnost za Slovenijo v nasprotju z nekaj EU državami, ki si takoj ukrepali in napovedali karanteno.... Kaj torej bo dobil Janša od Hrvaške ...... Dokaz je tudi soliranje Kacina, ki je direktno povedal, da Hrvati lažejo o številu nanovo okuženih, Italija pa je celo posnela oddajo o žuranju in direktno postavila Hrvate na laž.... Za Janšo torejn ni opcija rdeče za Hrvaško, naj se torej kar okužimo.....
Dodaj komentar