zabava

Koncert: 10 LET ANSAMBLA UPANJE z gosti

Ansambel Upanje praznuje 10 let skupnega glasbenega ustvarjanja, ki jih je povezalo kot drugo družino. Skozi ta desetletni glasbeni pohod so nabrali obilo izkušenj, prejeli več festivalskih nagrad, posneli več kot 15 pesmi in izdali 8 videospotov. Njihova glasbena pot je zaznamovana s številnimi koncerti, veselicami, in odprtimi prireditvami. Praznovanje 10. obletnice ansambla je bilo vrhunec dosedanjega ustvarjanja, kjer so obiskovalce navdušili s številnimi glasbenimi gosti. Ansambel Upanje obljublja še več novih pesmi in videospotov v prihodnosti, zato jih velja še naprej spremljati na njihovi glasbeni poti.

Preberi več

Najboljši način za zabavo in hkrati zmago pri športnih stavah

Članek se osredotoča na strategije za uspeh pri športnih stavah. Podaja nasvete, kako izboljšati svoje možnosti za zmago, vključno z razumevanjem športa, postavljanjem realističnih ciljev, učinkovitim upravljanjem denarja, izogibanjem čustvom, raznolikostjo stav, sledenjem strokovnjakom in uživanjem v procesu. Hkrati opozarja na pomembnost zavedanja tveganja in pomanjkanja zagotovljenega dobička pri športnih stavah.

Preberi več

Izdelajte varno otroško igrišče kar doma

Ustvarite varno in elegantno otroško igrišče kar doma z uporabo zaves in gugalnic. Preberite članek, ki raziskuje, kako lahko zavese zagotavljajo senco, zaščito pred sončnimi žarki in občutek zasebnosti, ter kako izbrati varne in vzdržljive gugalnice. Izvedite, kako kombinacija zaves in gugalnic ustvari varno in privlačno igralno površino za otroke ter kako izbrati ustrezno opremo glede na starost in velikost otroka. Poiščite nasvete za ustvarjanje dvoriščne oaze, ki bo otrokom všeč, ob upoštevanju varnosti in nadzora med igro.

Preberi več