“Zmešani” levaki, Janšo primerjali s Putinom? Glavna zvezda shoda pa Jonas?

Današnji shod “za mir”, ki se je začel ob 17. uri na Trgu republike, po navedbah policije ni bil prijavljen, zato policisti zbirajo informacije, ki bi lahko bile pomembne za uspešno izvedbo varovanja.

Višek nesramnosti, Janšo primerjali s Putinom

Tipično levičarsko. Shod za mir, kot so ga poimenovali spet ni bil prijavljen. Očitno si levičarji spet drugače prirejajo zakone, levaški Večer, pa se sprašuje, zakaj je pred dogodkom policija obiskala nekatere udeležence? Ja le zakaj?

Seveda pa pri tem shodu, ki so ga organizirali  govorijo o miru, a to kar so počeli z mirom nima z  nobene veze, zato pa ima velike veze s sovraštvom. Tokrat so neotesanci šli tako daleč, da so s Putinom primerjali kar Janšo in Orbana.  Vse to pa je z zanimanjem spremljal, nova velika rdeča zvezda socialnih demokratov, Jonas Žnidaršič.

Edina pohvala, današnjega shoda je ta, da so se ga udeležili tudi predstavniki nevladnih organizacij (beri plačanci od države) in organizacije civilne družbe, med drugim Mladi za podnebno pravičnost, Protestna ljudska skupščina in Mladi plus ter predstavniki Mirovnega inštituta, Inštituta 8. Marec in Amnesty International Slovenije. A nekaterim od njih še vedno ne gre v glavo, kaj je mir in kaj sovražnost, kar so lepo pokazali z raznimi sovražnimi transparenti. V Butalah očitno ni nič novega.

Kaj ni ta na sredini, ki ga je očitno zelo zeblo, včasih prijateljeval z Rusi?

Jutri pa kulturno društvo Ljubljana Kijev organizira res pravi shod za mir. Brez sovražnih transparentov, brez zmerjanja. Osrednji govornik na shodu bo predsednik vlade Janez Janša.

Povezane objave

Aleš Hojs povedal POP TV-ju kar mu gre

Ministrica za notranje zadeve ne pozna niti lastnih zakonov? Je sploh primerna za to funkcijo?

Tudi v svobodi! Jenull je prejel tudi tožbo za 34.000 evrov

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več