Selnica ob Dravi dobiva kandidatko za županjo

slika: FB profil Vlaste Krmelj

Medtem, ko sedanji župan občine Selnice ob Dravi Jurij Lep ne opravlja več županske funkcije, saj je bil izvoljen za poslance v DZ RS, se bo v Selnici odvil zanimiv boj za novega župana na prihajajočih lokalnih volitvah.

Občinska svetnica Vlasta Krmelj je kot prva napovedala kandidaturo na novembrskih lokalnih volitvah. “Že celo življenje živim v Selnici ob Dravi in jo imam neizmerno rada,” je izpostavila uvodoma. Kandidirala bo s podporo stranke SDS. Nekajletno sodelovanje z občinsko upravo, mi je dalo globok pogled v delovanje občine in seveda tudi v finančno stanje, je za BK TV povedala Vlasta Krmelj.

Namerava tudi ustanoviti strokovni forum, kamor bi povabila ljudi, ki Selnico od Dravi dobro poznajo, ki imajo znanje in do sedaj niso imeli možnosti sodelovati. Bi pa rada naredila širšo razpravo občank in občanov, da bi vsak občan lahko povedal katere so nerešene zadeve v občini.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.