Tečaj srbohrvaščine za slovenske delavce delavce TKK, je bilo lažno!

Slovenščina. Slika Metropolitan

Slovenski splet je razburilo obvestilo, ali bolje rečeno zapored podjetja TKK, da čaka slovenske delavce tečaj srbohrvaščine zaradi boljše komunikacije med samimi zaposlenimi. Kot piše portal N1, naj bi šlo za lažno obvestilo.

Delavce v podjetju TKK je v sredo na eni izmed oglasnih desk pričakalo obvestilo, da bodo v podjetju začeli z obveznimi tečaji “srbohrvaščine”, ki bodo pripomogli k lažji komunikaciji med delavci iz Slovenije in držav nekdanje Jugoslavije. Sporočilo, ki je hitro zaokrožilo po spletu, se je izkazalo za lažno. Na desko naj bi ga v šali obesil eden izmed zaposlenih.

V podjetju iz Srpenice so v odzivu zatrdili, da dopis, ki se je na oglasni deski pojavil v sredo, ni avtentičen in ne prihaja iz vodstva podjetja. “Po prvih podatkih gre za šalo enega od zaposlenih,” so zapisali v sporočilu za javnost.

Šala je bila precej neslana. Po portalu Spletni časopis, ki je to novico prvi objavil, je novico povzel marsikateri medij. A na srečo je šlo, kot trdijo tudi v podjetju le za šalo.  

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.