Si bo Slovenija oddahnila? Nika Kovač se za nekaj časa umika v osamo?

Nika Kovač, slika družbena omrežja

Nika Kovač je na profilu Inštituta 8. marec na Facebooku sporočila, da bo stopila korak nazaj. Ja, ni kar tako podpirati vladne ukrepe, ki ne delujejo?

Kot je zapisala Nika , je ugotovila, da je nujno, da upočasni tempo, posvetila se bo pisanju doktorata. No očitno rabi počitek po napornem delu in “skrbi” za ljudi?.  “Še vedno bom vodila inštitut, še vedno bom opravljala obveznosti v sklopu strateškega sveta, še vedno bom tudi javno zagovarjala naše kampanje, ko bo to potrebno. Se bom pa za nekaj časa umaknila z družabnih omrežij, uporabljala samo zasebni telefon in bila dosegljiva na emailu inštituta. Ne bom dajala osebnih intervjujev, govorila bom samo o tekočih vsebinah in kampanjah inštituta,” je zapisala Kovačeva. Piše Siol.net.

Očitno, ne samo, da je Kovačeva potovala po celem svetu, predavala po svetu, očitno je za svoje “rabote” uporabljala celo službeni telefon. Lepo je imeti tak inštitut, ki plačuje stroške telefona. A, ko se je Nika spustila na realna tla v Slovenijo, bi se bilo potrebno zavzeti tudi za  upokojence, pa za gasilce, kmete in nenazadnje tudi na pitno vodo ter famozni kanal C0? Ali pa v 8. marcu niso usposobljeni za nič od tega?

Referendumi so mimo,  In očitno tudi Golob ne potrebuje več Nike Kovač? Ali pa je pipico denarja zaprla tudi Guerrilla Foundation in Barack Obama? Pa lep počitek ji želimo!

 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.