Janez Janša zbodel Niko Kovač v štirih slikah!

Janez Janša, slika: zajem zaslona / TV Slovenija

Uboga Nikica je utrujena. Odločila, se je da se začasno umika, očitno je zanjo delo preveč naporno. »”Ugotovila sem, da je nujno, da upočasnim tempo” je dejala.

Kot smo že zapisali je Nika sporočila na družbenih omrežjih: “Ugotovila sem, da je nujno, da upočasnim tempo. Še naprej bo vodila Inštitut, opravljala obveznosti v sklopu strateškega sveta in javno zagovarjala kampanje, ko bo treba. Se bom pa za nekaj časa umaknila z družabnih omrežij. Pisala doktorat. Uporabljala samo zasebni telefon in bila dosegljiva na emailu inštituta. Ne bom dajala osebnih intervjujev. Govorila bom samo o tekočih vsebinah in kampanjah inštituta,” se glasi njena objava na Facebooku.  

Jo je pa zato zbodel predsednik stranke SDS, Janez Janša. “Vse povedano v 4 slikah,” je bil Janša jasen na Twitterju.

No kakorkoli, se bo pa Nikica vsaj odpočila?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.