Dr. Posvet je varen in zaseben kanal za posvet z zdravnikom, ki ga lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli – vse dni v letu, 24 ur na dan. Svoje vprašanje lahko zdravniku zastavite prek ene izmed priljubljenih aplikacij za klepet. Eden od sodelujočih zdravnikov bo na vaše vprašanje odgovoril v najkrajšem možnem času.

Na katerih napravah in aplikacijah deluje Dr. Posvet?

Storitev Dr. Posvet lahko uporabljate s pametnim telefonom ali računalnikom, in sicer preko aplikacije, ki jo izberete ob aktivaciji storitve. Vprašanje lahko zdravniku zastavite preko aplikacij: Viber, Facebook Messenger, WhatsApp in Telegram.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dr. Posvet do marca 2021 brezplačno

AdobeStock 299870916

Storitev je ustvarila in izvaja družba Abi Global Health Limited s sedežem v Dublinu na Irskem. Družba Abi Global Health je naš pogodbeni izvajalec, ki je v zasebni lasti mednarodne skupine zdravnikov, tehnologov in tehnoloških vlagateljev s poslanstvom spremeniti način dostopa do strokovne medicinske pomoči.

Zdravniki, ki so na voljo v okviru storitve Dr. Posvet, so doktorji medicine. Abi robot vas bo povezal z zdravniki iz Republike Slovenije. Tisti zdravniki, ki odgovorijo na vaša vprašanja, vam bodo vedno predstavljeni z imenom in specializacijo, tako da se boste lahko prepričali o verodostojnosti informacij, ki jih pridobite.

Kako mi lahko pomaga storitev Dr. Posvet? 

Dr. Posvet lahko pomaga pri vseh zdravstvenih vprašanjih, ki ne zahtevajo kliničnega pregleda. Prvo vprašanje mnogih ljudi je pogosto »ali bi moral(a) obiskati zdravnika?« Verjamemo, da zna na to vprašanje najbolje odgovoriti prav zdravnik. Strokovne medicinske informacije vam bodo na voljo hitro in preprosto ter vam s tem prihranimo čas in pomagamo do prave odločitve o tem, kaj želite storiti naslednje. POMEMBNO: Vse informacije, ki vam jih priskrbijo zdravniki prek storitve Dr. Posvet, so namenjene splošnemu informiranju in niso nadomestilo za strokovno medicinsko diagnozo ali zdravljenje. Storitev se ne sme uporabljati v nujnih primerih.

Kdo je lahko do storitve upravičen in koliko stane uporaba storitve?

Storitev pripada zavarovancu, v kolikor ima sklenjeno zavarovanje Zdravstvena polica po splošnih pogojih SP-ZP-20. Če je zavarovanec otrok, mlajši od 18 let, storitev pripada zavarovalcu (Zdravstvena polica za otroka). Storitev pripada zavarovancu oz. zavarovalcu v celotnem obdobju veljavnosti sklenjenega zavarovanja Zdravstvena polica. Za stranke, ki so pridobile dostop do storitve preko samostojne spletne strani za prijavo na storitev Dr. Posvet (npr. letak, dogodki, promocije, Facebook itd.), je uporaba storitve brezplačna * ob pogoju, da je podano soglasje za obdelavo osebnih podatkov za neposredno trženje. * Vzajemna omogoča brezplačno uporabo storitve Dr. Posvet za dogovorjeno obdobje trajanja. Morebitne stroške mobilnega operaterja ali internetnega ponudnika nosi uporabnik sam.

Omogočite si brezplačno uporabo

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});