Pomagajmo štirim otrokom ubite matere. Oče je zaradi suma umora v priporu.

SLIKA JE SIMBOLNA

Umor 33-letnice, za katerega je policija osumila njenega moža in njegovo sodelavko, še vedno buri duhove. Zgodba pa je še bolj tragična, saj sta zakonca imela kar štiri otroke.


Po umoru 33-letne Sabine, so policisti v pripor odpeljali še njenega moža. Štirje nesrečni otroci pa so ostali sami. “Otroci so bili preseljeni čez noč, ostali so brez vsega. Niso vedeli, kaj vzeti s seboj, hiša pa bo verjetno še nekaj časa zapečatena,” so za N1 povedali na območnem združenju Rdečega križa Ptuj. Potem ko so otroci morali zapustiti domačo hišo, so jih namestili k sorodnici po materini strani.

 

Če tudi vi želite pomagati otrokom, to lahko storite z donacijo na: TRR-račun: SI56 0420 2000 0348 846. Namen: POMOČ ŠTIRIM OTROKOM PO NASILNI SMRTI MAME, Sklic: SI00 245115 

V kratkem naj bi bilo preko rdečega križa Ptuj možno tudi doniranje prek SMS-sporočil. Denar pa bo šel v roke skrbnici otrok.

POMAGAJTE ČE LAHKO!

 

VREME

Maribor
jasno
93%
1km/h
4%
12°C
12°
11°
11°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.