Dve leti je žalil, pozival k smrti, motil javni red in mir, danes ga je sprejel Robert Golob.

slika: tweeter

Iniciativa Glas ljudstva (predvsem levega ljudstva) se je sestala s predsednikom vlade Robertom Golobom. Predala mu je zahteve, h katerim so se koalicijske stranke zavezale v predvolilni tekmi.

Saj ni res pa je. Sinček državnega tožilca, ki je dve leti, vsak petek kršil javni red in mir, pozival k nasilju, žalil takratnega predsednika vlade Janeza Janšo, pozival k smrti, žalil člane Slovenske demokratske stranke, netil nemir in podobno je bil danes na vladi, kjer ga je sprejel Robert Golob. Poleg njega pa nič kaj manj opevana Tea Jarc, tista Teja ki je med drugim lani na Kredarici žalila takratnega notranjega ministra Aleša Hojsa in takratnega predsednika vlade Janšo. 

“Nazadnje, ko sem bil tukaj, so me popisali. Danes sem dobil kavo. In ne le to, usedli smo se in pogovarjali kot zavezniki z željo, da izboljšamo razmere v državi,” je po srečanju iniciative Glas ljudstva s predsednikom vlade Robertom Golobom povedal sinček državnega tožilca Jaša Jenull.

Odzivi na družbenih omrežjih so temu primerni:

Sicer pa levi primitivci še vedno strašijo pred Državnim zborom. Bo tudi te sprejel Robert Golob?

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.