Film, katerega morate obvezno deliti! To je stanje medijev v Sloveniji!

Sophie in ‘t Veld, slika twitter
Film, katerega morate obvezno deliti! To je stanje medijev v Sloveniji!

Zagotovo se spominjate Sophie in ‘t Veld, ki do danes po več mesecih kljub obljubi na seji odbora LIBE ni predvajala videa o stanju medijev in demokracije v Sloveniji.

Sophie in ‘t Veld si še vedno ni ogledala filma o stanju medijev v Sloveniji

Sophie in ‘t Veld iz vrst liberalne stranke Renew želi celo priti v Slovenijo in se srečati s čim več predstavniki različnih spektrov družbe in institucij, da bi dobila čim širši vpogled v dogajanje v državi. A že sama verjetnost, da bi bila taka odprava nepristranska, bode v oči.

K sreči bo v odpravi, ki prihaja v Slovenijo, kjer  sodeluje sedem poslancev iz parlamentarnega odbora za državljanske svoboščine, pravosodje in notranje zadeve (Libe), po eden iz vsake politične skupine, ter poslanec iz odbora za proračunski nadzor, tudi naša poslanka Romana Tomc. In resnično upamo, da si bo Sophie in ‘t Veld končno vzela v Sloveniji čas in si pogledala film: “Stanje medijev v Sloveniji”, kljub temu, da po več mesecih na seji odbora LIBE tega ni bila zmožna narediti.

In Sophie naj ne skrbi, da filma ne bo razumela, saj je preveden v angleščino.

Ta film, ki je vsekakor vreden ogleda delite tudi vi med svoje prijatelje in znance. Mogoče pa bo zanimal tudi Sophie in ‘t Veld.

P.M.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
86%
1km/h
100%
-1°C
0°
-3°
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA