Pozor! Neznano kam je odšla 16-letna Katarina iz Kungote!

PU policija trak maribor nesreča

Mariborski policisti pogrešajo 16-letno Katarino Juhart iz zgornje Kungote.

“Dne 5.11.2022 okoli 15. ure je odšla neznano kam Katarina Juhart, stara 16 let, stalno stanuje v kraju Plintovec, Zg. Kungota. Je srednje postave, višine 165 cm, težka okoli 70 kg, svetlejše polti, rjavih oči, ravnih dolgih rjavih las,

ki segajo čez polovico hrbta. 

V času odhoda je bila oblečena v spodnji del trenerke bež  barve, zgornji del pulover bež barve s kapuco in napisom na hrbtu  »good  things  are  going  to  heppend« in jeans jakno, obuta v bele visoke All star superge, nosi dioptrijska očala črne barve.

Vse,  ki  bi  pogrešano  opazili  ali  o njej karkoli vedeli pokličite policijo na tel. št. 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.”

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.