Društvo 1. oktober z veliko humanitarno akcijo. Tudi na protestu 6. septembra!

Shod upokojencev

Poplave so odnesle ljudem veliko. Nekaterim hiše, avtomobile, pohištvo. Nekateri so se orali odseliti. In za vse je hudo. Zato so se pri “glasu upokojencev” in inštitut 1. oktober”  odločili da skupaj z vami pomagajo!

Predsednik društva 1. oktober je na licitacijo dal kip Jakoba Aljaža. Preko tega se je zbralo kar 18 pralnih strojev, katere bodo na predlog županov poplavljenih občin podarili ljudem, kateri pralni stroj najboj potrebujejo.

Sedmi vseslovenski shod upokojencev po protestni in hkrati tudi humanitarni! Cilj je kupiti in podariti 50 pralnih strojev v vse občine, kjer so upokojenci in mlade družine utrpele škodo! Zato pomagajte tudi vi ! Podarite 5, 10 ali 15 eur. Sredstava bodo namenjena nakupu pralnih strojev, delno pomoči za nakup instrumentov godbe Ravne na Koroškem, kjer se izobražujejo mladi godbeniki!

V društvu 1. oktober, kjer organizirajo že sedmi protestni shod za pravice upokojencev pravijo, da bodo sredstva zbirali tudi na shodu, ki bo 6. septembra ob 15 uri. Poudarjajo, da gotovine ne bodo zbirali, zaradi morebitnih špekulacij, tistih ki radi nagajajo!

Če želite darovati, pa denar lahko nakažete preko QR kod, z vašimi mobilnimi telefoni

Hvala v imenu tistih, ki pomoč res potrebujejo!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.