V Mariboru pravkar poteka shod za življenje! Spremljajte ga v živo!

slika: pohod za življenje

Pohod za življenje je enkratna priložnost v letu, da javno pokažemo, da nam gre za pravico do življenja nerojenih otrok, da se zavzemamo za pomoč mamam in očetom v stiski, tako da bi vsi spočeti otroci lahko zagledali luč dneva in lepoto sveta.

Tako tudi v Mariboru prvič poteka tudi Pohod za življenje. Že od zgodnjega jutra se udeleženci zbirajo na Grajskem trgu, od koder se bodo udeleženci sprehodili po mariborskih ulicah. Po Vetrinjski, Jurčičevi in Gosposki ulici, mimo Glavnega trga, na Slovensko ulico in nazaj na prireditveni prostor na Grajski trg. 

Celotno prireditev si lahko gledate spodaj:

video: e.maribor.si

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.