Kot pri norcih? Znani levi aktivisti zaprli cesto v Ljubljani in vdrli na Plečnikov stadion!

Slika Topnews.si

Podnebni štrajk, ali levičarska norost. Znani razvpiti levičarji, so pod imenom podnebnosti zaprli najbolj prometno cesto v Ljubljani in vdrli na Plečnikov stadion.

Še pred nedavnim, so se levi mediji zgražali nad shodom upokojencev, ki je vedno potekal mirno in kulturno, norenja levih “huliganov”, ki so se skrili pod imenom podnebnega štrajka pa ni obsodil nihče. Ne samo, da shod niso prijavili, zaprli so celo najbolj prometno cesto v Ljubljani in vdrli na Plečnikov stadion, ki je sedaj v lasti Joca Pečečnika.

Po uradnem delu protestnega neprijavljenega shoda Mladih za podnebno pravičnost je del levih aktivistov zavzel bežigrajski stadion. Ta je sicer zaklenjen in ni odprt za javnost, a so ga udeleženci odprli in na njem tudi posadili drevesa. S tem so želeli pokazati, da se mesto mora začeti namenjati ljudem, ohranjati se morajo zelene površine, kulturna dediščina, ne pa prepuščati, da kapital prevzema mesto Ljubljana. Ko bi te leve aktiviste začelo skrbeti tudi za Jankovičeve nebuloze, ki jih zganja na kanalu C0, a se nihče ne zgane.

slika, portal N1

Slika Topnews.si

Se je pa znašlo nekaj sočnih odmevov na podnebni protest na družbeni omrežjih:

Se je pa tudi v Mariboru bralo kakšnih 50 levih “podnebnežev”. Ob ve višji draginji in neverjetnih podražitvah, bi te aktiviste lahko skrbelo še kaj drugega, kot podnebje.

slika: Maribor24

viri: portal Ni, Maribor24, družbena omrežja

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.