Levičarji spet jokajo. Jaša Jenull je dobil položnico za plačilo nelegalnih protestov!

Jaša Jenull prejel plačilni nalog
slika twitter

Levi mediji in razna neodgovorna bitja so ogorčeni. Jaša Jenull je dobil položnico za plačilo 34.340 evra, koliko je nastalo stroškov z njegovim afnanjem na protestih.


Jaša Jenull je dobil položnico za plačilo nelegalnih protestov!

To naj bi bila že tretja položnica, ki jo je dobil Jenull. Prvo položnico v višini 2255 evrov za varovanje policijskega shoda, ki je potekal 2. oktobra 2020, prejel konec lanskega leta, drugi zahtevek v višini 3778 evrov pa februarja letos. Slednji se je nanašal na stroške, ki naj bi jih imela policija z varovanjem protesta 4. septembra 2020,

So pa Jenulla pod svoje okrilje vzeli v Levici, hudo pa se Jaša smili tudi ponosnemu nasledniku komunistov Koprivcu. Pri Levici so šli še tako daleč, da so zapisali, da naj se Jaša ne pusti zastraševati in da ne plača položnice. Kot bi živeli še v socializmu.

Za take znanilce, ki imajo v glavah in umu komunistični režim, že dolgo ni več pomoči. A zbudili ste se v napačni državi. Severna Koreja je na drugem koncu sveta.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.