POZOR! Neznano kam sta odšla dva mladoletnika! Nista se vrnila iz šole.

slika: PU Celje

Celjski policisti od četrtka iščejo mladoletno Hano Čremošnik iz Celja. Bila naj bi skupaj z Ianom Drljićem, ki je prav tako pogrešan.

Pogrešan je mladoletni Ian Drljić iz Šoštanja. Včeraj se ni vrnil iz srednje šole, ki jo obiskuje v Velenju. Ko so ga nazadnje videli, je bil oblečen v temno sivo trenerko in modro bundo s kapuco. Obut je bil v črne športne copate znamke Nike, s podplati roza in zelene barve.


Svojci pa od včeraj pogrešajo tudi mladoletno Hano Čremošnik iz Celja, ki trenutno biva v Velenju. Nazadnje so jo v jutranjih urah videli, ko naj bi odšla v šolo, vendar je pri pouku ni bilo. Hana je bila oblečena v spodnji del črne trenerke ter črn pulover s kapuco in zelenim potiskom. Na hrbtni strani puloverja je natisnjena kača. Obuta je bila v rdeče-črne športne copate Nike. Hana je sicer že večkrat pobegnila in so jo vsakokrat našli. 

Hana prijateljuje z Ianom Drljićem, , zato je velika verjetnost da sta skupaj, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

Vse, ki so ju opazili ali vedo, kje bi lahko bila, policija prosi za informacije. Sporočijo jih lahko na telefonsko številko Policijske postaje Velenje 03 898 61 00 ali na interventno številko 113.

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.