Poglejte s kom vse se je v Glasgowu srečal Janez Janša (foto)

Joe Biden in Janez Janša, slika twitter
Levi mediji vam to novico so zamolčali. Janša se je srečal z ameriškim predsednikom!

Na nedavni podnebni konferenci so voditelji držav v Glasgowu na Škotskem razpravljali o globalnem segrevanju, nižanju metana, krčenju gozdov in drugih spremembah na področju fosilnih goriv.


SLIKE IZ SREČANJA VODITELJEV DRŽAV V GLASGOWU

 Zasedanja več kot 80 držav na podnebni konferenci COP26 se je udeležil tudi slovenski premier Janez Janša, ki se je srečal s pomembnimi obrazi svetovne politike. Kar levi mediji niso posebej poudarjali.

Med drugim se je premier Janša tako srečal z generalnim sekretarjem zveze Nato Jensom Stoltenbergom, z monaškim knezom Albertom II, ameriškim predsednikom Joejom Bidnom, indijskim predsednikom vlade Narendro Modijem, kanadskim premierjem Justinom Trudeaujem, britanskim premierjem Borisom Johnsonom, generalnim sekretarjem Združenih narodov Antóniom Guterresem in s predsednikom avstralske vlade Scottom Morrisonom.

Se je pa predsednik slovenske vlade Janez Janša srečal tudi z ameriškim predsednikom Joe Bidnom.

Vseeno pa je najbolj prepoznavna slika podnebne konference, slika ameriškega predsednika Bidna, ko je med zasedanjem kar zaspal.  

Lepo je povsod imeti prijatelje, je ob zaključku srečanja v v Glasgowu na Škotskem dejal Janez Janša. Le da so levi mediji takšne in drugačne slike zamolčali.

P.M.

(Slike Janez Janša, twitter profil)

 

VREME

Maribor
oblačno
73%
0.5km/h
100%
18°C
19°
16°
16°
Wed
14°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.