Po lepi soboti, prihaja ohladitev in velika količina dežja (graf)

VREME gasilci
Slika simbolna

Po današnji lepi in sončni soboti, se bodo visoke temperature, ki še vedno vztrajajo poslovile in tudi temperaturno bo nastopila jesen z nizkimi temperaturami dežjem in snegom.

V nedeljo 15. oktobra, bo oblačno s padavinami, sprva se bodo pojavljale tudi nevihte. Kot so zapisali na Facebookovi strani Arsa, bo predvidoma padlo od 20 do 50 litrov dežja na kvadratni meter, a se lahko napovedi o količini padavin še precej spremenijo. Meja sneženja se bo v nedeljo zvečer in v noči na ponedeljek predvidoma spustila do okoli 1.500 metrov nadmorske višine.

Hladno bo, jutranje temperature bodo okoli 5, najvišje dnevne pa okoli 10 stopinj Celzija, napovedujejo pri Arsu. Čeprav bodo v ponedeljek padavine prehodno ponehale, se bo od torka do petka njihova verjetnost občasno znova povečala. 

Kurilna sezona pa naj bi se tudi uradno začela v sredo, 18. oktobra.

Spodnji graf vam prikazuje, kako bodo potekale padavine (klik na rdečo puščico)

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.