🔴Kaos na cesti🔴Na štajerski avtocesti vozniki ujeti skoraj štiri ure. ▶️Odzivi

Å tajerska avtocesta

Napovedi gor ali dol. Nekateri vozniki tovornjakov niso bili pripravljeni na sneg in poledico. Očitno je sneg ponovno presenetil tako, kot vsako leto, tudi DARS, ki skrbi za prevoznost avtocest.

Malo pred poldnevom – po podatkih promet.si – so bila med Ljubljano in Mariborom območja zastojev dolga skupaj več deset kilometrov. Zaradi snega imajo vozniki številne težave, še vedno pa so zaprti tudi posamezni odseki štajerske avtoceste.

Vozniki že več kot Å¡tiri ure čakajo ujeti v avtomobilih na Å¡tajerski avtocesti iz smeri Ljubljane proti Mariboru. Vse stoji, ne napreduje se niti za milimeter … Ljudje, ki se vračajo iz nočne, utrujeni, lačni, žejni. Nikjer nikogar. Kdo bo prevzel odgovornost za Darsovo nepripravljenost?” Je zapisala voznica za portal Slovenske novice.

Tu je še več odzivov na neverjetni kaos na cestah:

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.