🔴Na udaru poplav je spet Črna na Koroškem. (slike in video)

Podivjana reka Bistra v Črni na Koroškem, slika FACEBOOK/ROMANA LESJAK

V Izoli in Piranu poplavlja morje, sprožili so sireno javnega alarmiranja. Sireno so v dopoldanskih urah sprožili tudi v Bači. V Zgornji Savinjski dolini pa z njo opozarjajo prebivalce na poplave in plazove. V Črni na Koroškem je reka Bistra spodjeda cesto in ogroža prebivalstvo.

Po mirni noči o hudem neurju poročajo tudi s Koroške. V Črni na Koroškem reka Bistra že spodjeda cesto in ogroža prebivalstvo, piše spletni Večer. Ljudje so v strahu, saj so še kako živi prizori iz začetka avgusta. Županja opozarja vse prebivalce, naj se ne izpostavljajo nevarnostim in se umaknejo iz bližine vodotokov. Reka Bistra je podivjala in že spodjeda cesto in ogroža ljudi.

V občini Črna na Koroškem je zaradi poplavljanja meteorne vode in proženja plazov gasilci PGD Črna posredujejo na več lokacijah, navaja Uprava RS za zaščito in reševanje. Na območju MO Slovenj Gradec zaradi vdora meteorne vode gasilska društva posredujejo na več lokacijah. V Dravogradu je stanje zaenkrat mirno.

Razmere glede poplav sproti spremljamo na portalu e-maribor.si

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.