🚰 MARIBORSKI VODOVOD – Obvestilo o izpadu z oskrbo s pitno vodo četrtek, 30. 9. 2021

voda mariborski vodovod pipa pitna voda
Slika: Mariborski vodovod

Mariborski vodovod obvešča porabnike pitne vode, da bo zaradi nujnih vzdrževalnih del, v četrtek, 30. 9. 2021 med 8. in 14. uro popoln izpad oskrbe s pitno vodo na območju občine Šentilj in sicer v Selnici ob Muri od hišne številke 1 do 57 ter v naselju Ceršak v Tovarniški cesti od hišne številke 1 do 20, Gasilski ulici od hišne številke 4 do 6, v Oblanah od hišne številke 2 do 18 in Kozjaku pri Ceršaku od hišne številke 2 do 36.

Priporočamo, da pred prvo uporabo pitne vode opravite izpiranje interne instalacije tako, da na vseh iztočnih mestih pustite vodo teči tako dolgo, da se ta ponovno zbistri.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.