🚰 MARIBORSKI VODOVOD – Obvestilo o izpadu z oskrbo s pitno vodo torek, 9. 11. 2021

voda mariborski vodovod pipa pitna voda
Slika: Mariborski vodovod

Mariborski vodovod obvešča porabnike pitne vode, da bo v torek  09.11. med 08h in 17h izvajal prevezave novega tranzitnega cevovoda na obstoječe omrežje na širšem območju Pesnice pri Mariboru, v naselju Ranca . Na področju Pesnice, Rance, Jelenč in Sp. Dobrenja bo zato zmanjšan pritisk v oskrbnem omrežju. Višje ležeči porabniki bodo občasno imeli izpad oskrbe s pitno vodo.

Priporočamo, da pred prvo uporabo pitne vode opravite izpiranje interne instalacije tako, da na vseh iztočnih mestih pustite vodo teči tako dolgo, da se ta ponovno zbistri.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.