🟡🔵 BOVEC 2023 skozi oči portala e-maribor. #video foto#

BOVEC 2023

Na letališču v Bovcu tradicionalno zbralo več deset tisoč članov in simpatizerjev Slovenske demokratske stranke, ki so dan preživeli v prijetnem druženju in ob zabavnem programu.

Ekipa portala e-maribor, se je včeraj v soboto 22. julija nahajala v Bovcu, na tradicionalnem srečanju odborov stranke SDS. Skozi naše oči, smo vam na pripravili posebno video reportažo, izbrali smo tufi zanimive slike, nekaj dogajanja pa smo našli tudi na družbenih omrežjih.

Letos je bila na sicer tradicionalnem srečanju novost, tekmovanje v vlečenju vrvi. Vsaka regija je sestavila ekipo devetih tekmovalcev, zmagala pa je lahko le ena ekipa. In to je bila ekipa MO SDS Maribor.

Strokovna komisija je ocenjevala tudi vsako stojnico in tako izbrala zmagovalca. Letos je naziv najbolj urejene stojnice pripadel štajerski prestolnici. Zmagal je MO SDS Maribor. Drugo mesto sta si delili dolenjsko-belokranjska in gorenjska regija, tretje mesto pa savinjsko-šaleška in goriška.

Zmagovalna ekipa stopnice, SDS Maribor s predsednikom Janezom Janšo, slika SDS

Skozi oči portala e-maribor.si je nastala ta zanimiva video reportaža:

Veliko slik ste objavili in veliko pozitivnih misli in vtisov zapisali tudi na družbenih omrežjih:

https://www.facebook.com/zvone.cernac/posts/pfbid02tyiWGBaBAx2akRo6EH8ZYu14CXXwXbdKQZRePWKEAYhjCouhp1iGYFkQ6eKuAmYhl

Na svidenje v Bovcu 2024!

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.