slika: 24kul

Eni v Sloveniji si predstavljajo, da morajo vladati samo oni in nihče drug. Če pa slučajno pride v vlado kdo drug, ga hočejo takoj pokazati kot do konca pokvarjenega in nesposobnega ter zrušiti vlado ne glede na ceno, ki jo na koncu plačamo vsi ljudje. To ni prav, to ni ne demokracija ne svoboda.

Rekord! 100.000 podpisov podpore vladi Janeza Janše

Vlada Janeza Janše je vodenje prevzele v hudih razmerah, ravno v času epidemije koronavirusa. V teških razmerah nas je pripeljala skoraj do zmage. Slovenija je edina država v Evropski uniji, kjer smo premagali epidemijo. Kar dokazuje, da so bili ukrepi pravi.

Še naprej se je potrebno truditi in narediti vse, da bo imela Slovenija stabilno vlado, ki se bo ukvarjala z nujnimi ukrepi za zajezitev epidemije in ter za izhod iz težkega socialnega in gospodarskega položaja neposredno po njej. Vsaka druga možnost je za državljane veliko slabša in dražja. Posebej glede na to, da se je opozicija že izkazala kot neodgovorna in nesposobna vladati, saj je sama od sebe v težkih časih neodgovorno prepustila oblast.

Peticijo je podpisalo že 100.000 ljudi in številka neverjetno hitro narašča. Če še tega niste storili, lahko svoj podpis oddate TUKAJ, ali pa to storite direktno na našem portalu zgoraj.

Potrebujemo vlado, ki zna in zmore – in taka vlada nas potrebuje!

MG