8. marec naj bi lani imel kar pol milijona evrov prihodkov in nobenega zaposlenega?

Nika Kovač, slika twitter

Saj ni res, pa je. Skoraj pol milijona je v letu, ko smo volili poslance in lokalne oblasti in ko je bil tudi trojni referendum, porabil zasebni Zavod Raziskovalni inštitut 8. marec, piše spletni časopis?


Je še kdo misli, da Nika Kovač dela zastonj? Najbolj bode v oči dejstvo, da naj bi 8. marec, ki zadnja štiri leta nima nič zaposlenih in stroškov dela, dobil kar pol milijona evrov, kar  iz bilanc in njihovega letnega poročila ni niti mogoče ugotoviti.  

Kot kaže, se je 8. marec nahajal iz levičarskih frakcij v tujini, iz tistih držav, kjer so pri tem najbolj bogati in tudi najbolj radodarni, kot je recimo Guerrilla Foundation. Tako inštitutu 8. marec ERAR ne pokaže niti evra prihodkov, a kot poroča portal Spletni časopis, le ni vse zlato, kar se sveti. Inštitut, ki ga vodi Nika Kovač, ni niti najmanj reven. Lani so dobili na račun (po vsej verjetnosti iz tujine) skoraj pol milijona evrov.

Grafika: Spletni časopis

Nikica svoj jezik očitno ne vrti zastonj. Če pri tem sodelujejo še levi mediji in Nikico kujejo v nebo, pa je to le voda na njen mlin. Verjetno tudi izleti po tujini niso ravno poceni?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.